HR Business Partners

Employee Experience

Datum: Donderdag 7 november

Tijd: 15:00 – 19:00 uur

Locatie: Great Place to Work
Oceans, Haarlem

Rumbold organiseert vele bijeenkomsten en doet dit binnen verschillende communities. Op die manier zit je meteen met de juiste vakgenoten aan tafel. Er passeren uiteraard verschillende thema’s de revue.

Wat gaan we dit keer doen?
Ben je benieuwd hoe je door middel van een goede Employee Experience je medewerkers tevreden houdt?

Met de krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de mensen die je hebt ook tevreden behoud.
Great Place to Work heeft veel ervaring met bedrijven en hoe je zorgt voor een goede en prettige werkplek.

Tijdens deze sessie gaan we ontdekken hoe we door een betere HR-engagement zorgen voor een betere employee engagement. We gaan op zoek naar de overtreffende trap van bevlogenheid…
Nieuwe informatie zal worden afgewisseld met inspiratie. We gaan met elkaar het gesprek aan en uiteraard sluiten we de dag af met een gezellig drankje en een hapje.

Na de inspiratie van Anouk Minnes van Great Place to Work gaan we – zoals bij iedere Rumbold sessie – met elkaar in gesprek. Heel handig om eens te horen hoe andere bedrijven hun Employee Experience hebben ingericht, welke uitdagingen zij nog voor zich hebben of juist welke goede ervaringen zij hebben opgedaan.

Meld je aan en discussieer mee…
Wil je een keer komen proeven van een sparsessie alvorens je lid wilt worden van het Rumbold-platform. Laat hier dan je gegevens achter en wij zetten je op de deelnemerslijst. Uiteraard zien we je dan graag op de sessie en hopen dat je de smaak te pakken krijgt.

Wil je lid worden of eens kennis met ons komen maken?

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we even contact met je op.