Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fysiek Leiderschap

maart 7 @ 17:00 - 18:00

Topic: Fysiek Leiderschap

Op 7 maart verkennen we in een uur de beginselen van Fysiek Leiderschap in een online sparsessie. En ja…. Dat is heel goed mogelijk in deze hybride wereld.

Aan leiders worden nieuwe eisen gesteld. Alleen met je hoofd leidinggeven is achterhaald. Gelukkig gebruiken veel leiders al veel vaker hun lijf en intuïtie. Maar wat is Fysiek Leiderschap precies, en hoe begin ik ermee? Kan ik het ook, en wat levert het me eigenlijk op? 

“Werk moet energie opleveren! De sleutel hiervoor ligt in je lijf: dáár vind je extra energiebronnen die je kunt aanboren. Zodat je leidinggeeft met meer energie, plezier én impact.” Aldus Esther Teeuw

Zonder zweverig te zijn legt Esther in deze sparsessie van Rumbold uit hoe leidinggeven begint bij jezelf. Alleen op die manier kun je anderen laten excelleren in hun werk. Want hoe succesvol je ook bent, succesvoller word je pas als je je blik naar jezelf durft te verleggen.

Esther Teeuw is executive coach en yogadocent. Haar boek Managers op het matje combineert haar liefde voor yoga met haar passie voor leidinggeven. Zie ook www.fysiekleiderschap.nl

Online sparsessie

Community: HR Interim

Gegevens

Datum:
maart 7
Tijd:
17:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Contact