COMMUNITY

Duurzame Inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is beleid waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Duurzame inzetbaarheid richt zich op jong en oud. Voor organisaties is het belangrijk dat alle medewerkers hun hele loopbaan goed inzetbaar blijven. Goed inzetbare medewerkers kunnen beter inspelen op aanpassing van hun takenpakket, verandering in hun loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie. Duurzame inzetbaarheid betekent voor zowel de werknemer als de werkgever verantwoordelijkheden op het gebied van werkvermogen, employability en vitaliteit.

Vanuit de community HR Business Partners zoomen we ook regelmatig in op Duurzame Inzetbaarheid (DI). We delen topics en vraagstukken zoals: preventie, vanuit jouw HR rol impact maken op DI, integraal beleid, eigenaarschap medewerkers en leidinggevenden, DI in combinatie met andere HR functies zoals meetbaar maken (HR Analytics), Performance management, etc.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Duurzame Inzetbaarheid

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Duurzame Inzetbaarheid". Bekijk de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?

Contact