Kalender | 2023

HR Rijksoverheid

Vanuit de interim HR community kwam het verzoek om specifiek mensen samen te brengen die binnen de Rijksoverheid interim HR klussen doen. Een echte community groeit en bloeit door de leden en dus gaan we hiermee van start.

Hieronder staat een overzicht van de sessies die gepland staan voor de tweede helft van 2023. In december volgt de kalender voor de eerste helft van 2024. Op deze manier blijven we up-to-date en dus relevant. De kalender is gemaakt op basis van input van onze leden.

De kalender die je hier ziet is bedoeld als indicatie voor als je (nog) geen lid bent van Rumbold en van wat er mogelijk is binnen Rumbold. Deze kalender wordt aangevuld met sessies op aanvraag van leden en onderstaand overzicht is dus niet compleet. Rumbold-leden kunnen dit overzichtelijk zien in de Rumbold-app.

ROC Midden Nederland presenteert…
Boeien en binden van MBO-ers

Datum
Donderdag 2 november

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Hogeschool van Amsterdam presenteert…
Cultural Diversity & Inclusion

Datum
Donderdag 23 november

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Compagnon presenteert…
Interim HR binnen de overheid

Datum
Dinsdag 12 december

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Deelnemende bedrijven

 

Om deze sessies te bezoeken moet je lid zijn van Rumbold

Indien je interesse hebt om aan te sluiten bij deze community neem dan contact op via marco.hoekstra@rumbold.nl of laat hier je gegevens achter.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.