Kalender | 2023

Interim HR | Rijksoverheid

Vanuit de interim HR community kwam het verzoek om specifiek mensen samen te brengen die binnen de Rijksoverheid interim HR klussen doen. Een echte community groeit en bloeit door de leden en dus gaan we hiermee van start.

Hieronder staat een overzicht van de sessies die gepland staan voor de eerste helft van 2023. In juni volgt de kalender voor de tweede helft. Op deze manier blijven we up-to-date en dus relevant. De kalender is gemaakt op basis van input van onze leden.

De kalender die je hier ziet is bedoeld als indicatie voor als je (nog) geen lid bent van Rumbold en van wat er mogelijk is binnen Rumbold. Deze kalender wordt aangevuld met sessies op aanvraag van leden en onderstaand overzicht is dus niet compleet. Rumbold-leden kunnen dit overzichtelijk zien in de Rumbold-app.

Marja Dekker presenteert…
Verzuimcoaching

Datum 
Dinsdag 24 januari

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Jasper Doornbos presenteert…
Menselijk managen in de praktijk

Datum 
Dinsdag 7 februari

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Elles Blanken presenteert…
Hybride werken

Datum 
Donderdag 9 maart

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Tom Kok presenteert…
Inspirerend leiderschap

Datum 
Dinsdag 9 mei

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Gaby Smit presenteert…
Strategische personeelsplanning

Datum 
Maandag 26 juni

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Deelnemende bedrijven

 

Om deze sessies te bezoeken moet je lid zijn van Rumbold

Om deze sessie te mogen bezoeken hoef je geen lid te zijn van Rumbold. Maarrr, dat is uiteraard wel de intentie. Als je interesse hebt om aan te sluiten tijdens deze Kick-Off sessie neem dan contact op met janine.rietjens@rumbold.nl of laat hier je gegevens achter.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.