Kalender | 2023

Interim HR

Hieronder staat een overzicht van de sessies die gepland staan voor de eerste helft van 2023. In juni volgt de kalender voor de tweede helft. Op deze manier blijven we up-to-date en dus relevant. De kalender is gemaakt op basis van input van onze leden. Als lid van deze community mag je aansluiten bij onderstaande sessies. En daarnaast mag je ook aansluiten bij de online sessies van de andere communities. Op die manier leer je niet alleen van je vakgenoten, maar ook van professionals buiten jouw vakgebied.

De kalender die je hier ziet is bedoeld als indicatie voor als je (nog) geen lid bent van Rumbold en van wat er mogelijk is binnen Rumbold. Deze kalender wordt aangevuld met sessies op aanvraag van leden en onderstaand overzicht is dus niet compleet. Rumbold-leden kunnen dit overzichtelijk zien in de Rumbold-app.

Jasper Doornbos presenteert…
Menselijk managen in de praktijk

Datum
Dinsdag 7 februari

Tijd
17.00 – 18.00 uur

Locatie
Online

Aldona Minderop presenteert…
Goed afscheid nemen van medewerkers

Datum
Donderdag 11 mei

Tijd
17.00 – 18.00 uur

Locatie
Online

Tom Kok presenteert…
Inspirerend leiderschap

Datum
Dinsdag 9 mei

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Caja Revenich presenteert…
Hoogsensitiviteit op de werkvloer

Datum
Donderdag 25 mei

Tijd
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

(Persoonlijk) Leiderschap bij de paarden

Datum
Woensdag 28 juni

Tijd
15.00 – 18.00 uur

Locatie
Moordrecht

Deelnemende bedrijven

 

Om één van deze sessies te bezoeken moet je lid zijn van Rumbold

Mocht je interesse hebben in een lidmaatschap of eerst eens kennis willen maken, neem dan gerust even contact met ons op via dit formulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.