Kalender | 2023

HR Shared Services

Ben jij benieuwd hoe andere professionals jouw issue zouden aanpakken? En dan met name professionals die ook werkzaam zijn binnen Shared Service Centra of Operations? In onze HR Shared Services community deel je visies en kwesties met vakgenoten en kom je samen tot betere oplossingen voor jouw uitdagingen. Deze community wordt mede georganiseerd door onze expertise partner ‘Alight’.

Doe nieuwe inzichten en inspiratie op in een gezellige en ongedwongen setting. Op 7 maart vond de Kick-Off van deze community plaats. Op deze dag hebben we de kalender van het komende jaar opstellen, samen! En die zie je hieronder (wijzigingen voorbehouden). Heb je interesse om aan te sluiten, laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op…

Bol.com & Sunweb Group presenteren…Wat draagt bij aan een succesvolle kanaalstrategie HR Operations?

Datum
Maandag 6 november

Tijdstip
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Continuous Improvement

Datum
Donderdag 30 november 2023

Tijdstip
15.00 – 19.00 uur

Locatie
FrieslandCampina, Amersfoort

Amgen & Omron presenteren…HR & IT infra

Datum
Woensdag 13 december 2023

Tijdstip
10.00 – 11.00 uur

Locatie
Online

Deelnemende bedrijven

 

Om deze sessies te kunnen bezoeken moet je lid zijn van Rumbold

Wil jij ook graag sparren met vakgenoten over bovenstaande onderwerpen? Neem gerust contact op via welkom@rumbold.nl of laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.