Kalender | 2023

HR Shared Services

Ben jij benieuwd hoe andere professionals jouw issue zouden aanpakken? En dan met name professionals die ook werkzaam zijn binnen Shared Service Centra of Operations? In onze HR Shared Services community deel je visies en kwesties met vakgenoten en kom je samen tot betere oplossingen voor jouw uitdagingen. Deze community wordt mede georganiseerd door onze expertise partner ‘Alight’.

Doe nieuwe inzichten en inspiratie op in een gezellige en ongedwongen setting. Op 7 maart zal de Kick-Off van deze community plaatsvinden. We zijn die dag te gast bij Stork alwaar je een beter beeld van Rumbold zal krijgen en inzicht in een casus van Stork. Maar misschien nog belangrijker: op deze dag zullen we de kalender van het komende jaar opstellen, samen! Dus als jij invloed wilt hebben op welke thema’s komend jaar de revue zullen passeren, sluit dan aan op 7 maart 2023. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op…

Kick-Off

Datum
Dinsdag 7 maart 2023

Tijdstip
15.00 – 19.00 uur

Locatie
Stork, Utrecht

Deelnemende bedrijven

 

Om deze sessie te bezoeken hoef je nog geen lid te zijn van Rumbold

Om deze sessie te mogen bezoeken hoef je geen lid te zijn van Rumbold. Maarrr, dat is uiteraard wel de intentie. Als je interesse hebt om aan te sluiten tijdens deze Kick-Off sessie neem dan contact op met janine.rietjens@rumbold.nl en/of marco.hoekstra@rumbold.nl of laat hier je gegevens achter.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
DutchEnglish