COMMUNITY

LEARNING & DEVELOPMENT

Wat past er nou beter bij een Learning & Development Community dan een social learning community? In onze L&D community ontmoeten L&D professionals elkaar in inspirerende kennisdelingsbijeenkomsten en online sparsessies om te praten over ontwikkelingen in hun vak/speelveld. Ook via onze netwerk app kunnen de leden met elkaar sparren over casussen en  vraagstukken m.b.t. hun organisatie en het leerlandschap in de breedte.

Thema’s die onder andere aan bod komen, ondersteund door de expertise van TIAS en UP learning zijn: Learning Analytics, Trends in Learning, Leadership, Creëren van een leercultuur, Positionering en Zichtbaarheid, Blended Learning. Ook de raakvlakken van Learning & Development met de onderwerpen die spelen in onze andere communities maakt deze community interessant om bruggen te bouwen in ons netwerk.

Wil je ook een middag, een uurtje sparren met vakgenoten, een frisse blik, even outside-in kijken en een middag uit de waan van de dag? Neem bij interesse of overige vragen even contact op met Community Manager Janine Rietjens via janine.rietjens@rumbold.nl of 06-47050269.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Learning & Development

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Geen overeenkomende evenementen gevonden voor "Learning & Development". Bekijk de volledige kalender voor een complete lijst van evenementen.

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?

Contact