COMMUNITY

LEARNING & DEVELOPMENT

Wat past er nou beter bij een Learning & Development Community dan een social learning community? In onze L&D community ontmoeten L&D professionals elkaar in inspirerende kennisdelingsbijeenkomsten en online sparsessies om te praten over ontwikkelingen in hun vak/speelveld. Ook via onze netwerk app kunnen de leden met elkaar sparren over casussen en  vraagstukken m.b.t. hun organisatie en het leerlandschap in de breedte.

Thema’s die onder andere aan bod komen, ondersteund door de expertise van TIAS en UP learning zijn: Learning Analytics, Trends in Learning, Leadership, Creëren van een leercultuur, Positionering en Zichtbaarheid, Blended Learning. Ook de raakvlakken van Learning & Development met de onderwerpen die spelen in onze andere communities maakt deze community interessant om bruggen te bouwen in ons netwerk.

Wil je ook een middag, een uurtje sparren met vakgenoten, een frisse blik, even outside-in kijken en een middag uit de waan van de dag? Neem bij interesse of overige vragen even contact op met Community Manager Janine Rietjens via janine.rietjens@rumbold.nl of 06-47050269.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Learning & Development

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

List of Evenementen

Learning Analytics – Van business probleem naar data oplossing!

september 23 @ 15:00 - 19:00

Topic: Learning Analytics - Van business probleem naar data oplossing!  Veelal is er een enorm scala van leerdata van medewerkers beschikbaar, dat zich uitstekend leent voor analyses om het leer- en ontwikkelaanbod naar een hoger niveau te tillen. Maar, hoe breng je deze data bijeen? En vooral: hoe zetten we deze data in om een behoefte vanuit de business te beantwoorden? Tijdens deze sessie maken wij samen met Next Learning Valley vanuit een fictieve casus de vertaalslag van een business…

Distributed Talent

oktober 11 @ 10:00 - 11:00

Thema: Distributed Talent Tijdens deze sessie krijgen we een kijkje in rolvertaling van werk, activiteiten, verantwoordelijkheden en talenten binnen Inhealth. Op welke manier hebben zij deze facetten vertaald in rollen? Deze structuur holacracy legt de verantwoordelijkheid extreem laag in de organisatie en zorgt voor een continue activatie en besef van autonomie voor datgene waar jij vanuit jouw purpose aan wil bijdragen binnen Inhealth. Een structuur, met veel aandacht voor team en persoonlijke ontwikkeling, die ons juist in deze tijd een enorme voorsprong geeft.…

Uitrol pilot onbeperkt verlof – (Aegon casus)

oktober 12 @ 14:00 - 15:00

Thema: Uitrol pilot onbeperkt verlof - één van de moderne CAO afspraken (Aegon casus) Locatie: Online sessie

+ Exporteer Evenementen

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact