COMMUNITY

LEARNING & DEVELOPMENT

Wat past er nou beter bij een Learning & Development Community dan een social learning community? In onze L&D community ontmoeten L&D professionals elkaar in inspirerende kennisdelingsbijeenkomsten en online sparsessies om te praten over ontwikkelingen in hun vak/speelveld. Ook via onze netwerk app kunnen de leden met elkaar sparren over casussen en  vraagstukken m.b.t. hun organisatie en het leerlandschap in de breedte.

Thema’s die onder andere aan bod komen, ondersteund door de expertise van TIAS en UP learning zijn: Learning Analytics, Trends in Learning, Leadership, Creëren van een leercultuur, Positionering en Zichtbaarheid, Blended Learning. Ook de raakvlakken van Learning & Development met de onderwerpen die spelen in onze andere communities maakt deze community interessant om bruggen te bouwen in ons netwerk.

Wil je ook een middag, een uurtje sparren met vakgenoten, een frisse blik, even outside-in kijken en een middag uit de waan van de dag? Neem bij interesse of overige vragen even contact op met Community Manager Janine Rietjens via janine.rietjens@rumbold.nl of 06-47050269.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Learning & Development

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

List of Evenementen

HRBP & L&D | Cultuur & Leiderschap op afstand – Deel III

oktober 29 @ 14:30 - 18:30

Thema: Cultuur & Leiderschap op afstand - Deel III Locatie: Bomencentrum Nederland, te Baarn Communities: HR Business Partners & Learning & Development Nu we met z'n allen grotendeels thuiswerken heeft dit veel impact voor de cultuur van de organisatie, samenwerkingen onderling en het soort leiderschap dat nodig is. Waar lopen we tegenaan en hoe gaan we hier sterker "uitkomen"? Dat bespreken we tijdens deze sessie met de HRBP & L&D -communities, Op 1 oktober bespraken we dit met de HRBP-community…

Blended Learning

november 12 @ 09:30 - 11:00

Thema: Blended Learning Locatie: Online ism TIAS Community: Learning & Development Twee experts van TIAS nemen ons mee in het digitaliseren van offline opleidingen.

Toepassen van AI voor skills matching voor het voorstellen van passende opleidingen

november 23 @ 11:00 - 12:00

Thema: Toepassen van AI voor skills matching voor het voorstellen van passende opleidingen Locatie: Online Communities: Learning & Development & Data-Driven HR

+ Exporteer Evenementen

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact