Onze expertisepartners

Diverse partners in ons platform ondersteunen ons bij het vormgeven van de HR thema’s die onze leden mede aandragen. Zij dragen bij aan de ontwikkeling en uitwisseling van kennis en ervaring op de heersende topics met presentaties, webinars, in ons online platform en HR nieuwsbrief voor leden.

PARTNER COMPENSATION & BENEFITS

Benify

Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken. Om de beste in jouw industrie te zijn, is Employee Engagement van groot belang. Het gaat niet alleen om het salaris, maar het bieden van een beleving die betrokkenheid stimuleert en de band tussen werkgever en werknemer versterkt. Biedt arbeidsvoorwaarden die ál jouw werknemers steunen op alle vlakken van hun leven. Een compensatiepakket dat hen bewust maakt van hun werkelijke waarde. Niet alleen als werknemers, maar als mensen. Benify helpt duizenden werkgevers over de hele wereld bij het aantrekken en behouden van talent met behulp van moderne tooling die op individuele medewerkers is afgestemd en betrokkenheid van medewerkers vergroot. Ons platform en mobiele oplossing geeft een nieuwe betekenis aan Employee Engagement, Flexibel belonen en modern werkgeverschap.

benify
PARTNER COMPENSATION & BENEFITS

Vlerick Business School

Vlerick Business School is de #1 business school in de Benelux en behoort tot de top 20 van Europa volgens de jaarlijkse FT Rankings. Meer dan 65 jaar geleden richtte André Vlerick de school op omdat hij sterk geloofde dat bedrijven de stuwende kracht achter vooruitgang en welvaart zijn. Die visie is nog steeds dezelfde, maar voortdurende verschuivingen en de snelle technologische evolutie zetten veel sectoren op hun kop. Net daarom hebben we positieve change-makers nodig. We geloven bij Vlerick in leven lang leren, waar je wordt ondergedompeld in een mix aan leervormen. Een leertraject bij Vlerick gaat gepaard met een afwisseling van docenten die voor de groep staan, korte video’s, individuele & groepsopdrachten, getuigenissen, achtergrondliteratuur en reflectiemomenten.

vlerick
PARTNER COMPENSATION & BENEFITS

Montae & Partners

Montae & Partners biedt met 130 medewerkers in Nederland en daarbuiten een breed scala van diensten voor werkgevers, ondernemingsraden en pensioenfondsen.
Wij zijn erkend specialist op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid, internationale arbeidsmobiliteit en total rewards. Onze diensten omvatten advisering, doorlopend beheer en detachering, persoonlijk financieel inzicht en onder-steunende tooling. Met een geïntegreerde aanpak combineren wij specialistische kennis – actuariaat, pensioen- en arbeidsrecht, fiscaliteit en consultancy – met een praktische uitvoering gericht op breed gedragen oplossingen en concrete resultaten.

Advies voor bedrijven | Pensioen | Zorg | Arbeidsongeschiktheid

montae
PARTNER C&B en DIGITAL HR

Pointlogic HR

Bij Pointlogic geloven we in inspireren. Onze partners, onze klanten en elkaar binnen het team. Met innovatieve oplossingen creëren we inzicht, zowel voor werknemers in hun arbeidsvoorwaarden als werkgevers in hun loonkosten. Wij richten ons op effectieve Reward Communicatie tussen werkgevers en hun medewerkers, zodat iedereen het arbeidsvoorwaardenpakket begrijpt en benut. Organisaties werken met ons aan hun harmonisaties, CAO-onderhandelingen, flexibele arbeidsvoorwaarden en strategische personeelsplanningen.

pointlogic-social-media-symbol-200x200_aangeleverd
PARTNER HR DIRECTIE en DIGITAL HR

Alight Solutions

Alight Solutions staat bekend om het optimaliseren van HR operations bij hun klanten.
De begrippen werk, werkgever en werknemer evolueren continu. Alight wil een partner zijn voor organisaties waar het werkgeverschap, mens en maatschappij centraal staan. Dit doen we door mee te denken in hoe de totale medewerkerservaring te verbeteren. Door ons te richten op zaken als Outsourcing, HR services, Cloud technologie, Payroll en Finance, zetten we 30+ jaar ervaring in om te helpen goed onderbouwde keuzes te maken.

alight_logo_rgb_black_aangeleverd
PARTNER HR DIRECTIE

Tuff Leadership Training

Doeltreffend en pragmatisch trainen wij managers en medewerkers in hun mindset en vaardigheden. Om zo hét verschil te maken en nog effectiever te zijn, als leider in deze snel veranderende wereld. We begeleiden teams in het ontwikkelen van een disfunctioneel werkklimaat naar weer een gezonde, meer open en op vertrouwen gebaseerde cultuur. We helpen bedrijven (van NGO tot multinational) bij het introduceren van zelfsturende teams, of faciliteren zelfs een organisatiebrede verschuiving naar (meer) zelfmanagement.

tuff
PARTNER LEARNING & DEVELOPMENT

UP learning

Organisaties presteren beter als medewerkers groeien. Dat is onze overtuiging. Daarom helpen wij Learning Professionals met het creëren van impact. En dat doen we door het ontwikkelen van (online) leeroplossingen waarin didactiek, gedragswetenschap, creativiteit en technologie samenkomen. Van maatwerk e-Learning, (interactieve) video’s en animaties tot immersive leeroplossingen zoals Virtual en Augmented Reality. Daarnaast implementeren en ondersteunen wij diverse leerplatformen, met elk hun eigen specifieke kenmerken. Leer meer op www.uplearning.nl

logo-uplearning-2020-white-800px
PARTNER HR BUSINESS PARTNERS

Headspace

Headspace for Work is an authentic, science-based employee mental health solution for modern organizations that leads to behavior change from the inside out. Through our mindfulness application that employees use and love, and enterprise-grade platform and services, we help HR professionals and leaders build healthier, more productive cultures and higher performing organizations. We partner with over 2,000 companies combining a popular, science-based application with a customizable, enterprise-ready program. Headspace has joined Rumbold to share their tips, techniques and knowledge and help organisations and HR improve the mental health and wellbeing of their employees.

51918_heads
PARTNER LEARNING & DEVELOPMENT

Next Learning Valley

Next Learning Valley is een onderwijskundige implementatiepartner en platform aanbieder van de meest innovatieve LXP binnen de eLearning-industrie: Stream LXP. Met StreamLXP wordt gepersonaliseerd en sociaal leren mogelijk gemaakt. Daarnaast daagt Next Learning Valley organisaties uit om te excelleren op het gebied van datagedreven leren met het gebruik van LearningLocker. Als pionier in innovatieve leertechnologie inspireert Next Learning Valley graag om nieuwe leerconcepten en -technologieën te omarmen.

nlv-200x200px_nlv_aangeleverd
PARTNER OVERALL

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) Suite biedt krachtige, cloudgebaseerde oplossingen voor kern-HR en salarisadministratie, talentmanagement, Employee Experience Management en People Analytics. Onze HXM Suite wordt gebouwd op onze beste HCM-cloudoplossingen, waarmee bedrijven indrukwekkende, mensgerichte ervaringen kunnen bieden.

We hebben een aanpak waarbij ervaring centraal staat. Er wordt zorgvuldig rekening gehouden met wat werknemers nodig hebben, hoe ze werken en wat hen motiveert. Bedrijven van elke omvang gebruiken SAP SuccessFactors Human Experience Management om hun HR-strategieën te transformeren en uit te breiden.

sap-vierkant-gemaakt
PARTNER COMPENSATION & BENEFITS

Willis Towers Watson

Goed presterende organisaties ontwikkelen verschillende talenten, waarbij kosten en beloningen zorgvuldig worden afgewogen. Van arbeidsvoorwaarden tot executive compensation en van welzijn tot de toekomst van werk, wij zijn in staat om een volledig beeld te krijgen van de specifieke situatie. Dit is gebaseerd op vernieuwend denken, data, analyses en software.

We werken samen met onze klanten om nieuwe manieren te ontdekken om medewerkers te betrekken en te motiveren, middelen te beheren en programma’s te implementeren die deze organisaties een concurrentievoordeel geven. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie.

wtw-6vyhgci-_400x400
PARTNER HR INTERIM

Compagnon

Compagnon vormt met 100 medewerkers, 100 zzp’ers, leveranciers en vele anderen het HR-netwerk van Nederland. Gezamenlijk staan we voor ‘HR People & Projects’ op de terreinen:

  • HR Services. Van vaste en interim HR-professionals t/m complete projecten.
  • Recruitment Services. Bemiddeling van recruiters en Recruitment Process Outsourcing voor vast en flex.
  • Career Services. Van loopbaanadviseurs tot en met outplacement.

We willen echte compagnons zijn voor klanten, kandidaten en collega’s. Samen met het HR platform van Rumbold willen wij kennis delen, samenbrengen en onze netwerken vergroten door te verbinden.

compagnon-500x500
PARTNERSHIP OF LIDMAATSCHAP?

Wil je meer weten over ons HR platform en communities?

Zoek het contact op via ons contactformulier of mail rechtstreeks naar welkom@rumbold.nl

Contact