Learning & Development

ROI : het leerrendement verbinden met ‘de business’

Datum: Donderdag 16 november 2023

Tijd: 15:00 – 19:00 uur

Locatie: Centraal Beheer Achmea, Apeldoorn

Rumbold organiseert vele bijeenkomsten en doet dit binnen verschillende communities. Op die manier zit je meteen met de juiste vakgenoten aan tafel. Er passeren uiteraard verschillende thema’s de revue.

Wat gaan we dit keer doen?

Met de L&D-community bespreken we hoe Centraal Beheer het leerrendement verbindt met ‘de business’

Worstel je als L&D’er met het bepalen van de ROI van leren? Savanna Broekman, Manager Leren & Ontwikkelen Centraal Beheer, neemt je mee in de manier waarop zij binnen Centraal Beheer het leerrendement met prestaties op de werkvloer én de organisatiedoelstellingen verbindt. Daarnaast ga je deze middag met collega L&D’ers én een vraagstuk uit jouw eigen organisatie, praktisch aan de slag met het ROI model. Mede dankzij Rumbolds expertise partner UP Learning gaat dit vast en zeker een interessante sessie worden. Ben jij erbij?

Meld je aan en discussieer mee..
Wil je een keer komen proeven van een sparsessie alvorens je lid wilt worden van het Rumbold-platform. Laat hier dan je gegevens achter en wij zetten je op de deelnemerslijst. Uiteraard zien we je dan graag op de sessie en hopen dat je de smaak te pakken krijgt.

Wil je lid worden of eens kennis met ons komen maken?

Heb je interesse om aan te sluiten? Neem dan contact op met janine.rietjens@rumbold.nl. Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we even contact met je op.