“Thuiswerken. Waar werkt dat?”

In 2020 hebben we samen met de HR professionals in ons platform het “Thuiswerk”project opgepakt, waarin we de uitdagingen en vragen die speelden rondom thuiswerkbeleid wilden adresseren.

Thuiswerken was en is geen nieuw fenomeen. Maar vanwege COVID-19 ineens een onvermijdelijk fenomeen geworden voor menig organisatie en HR professional.

Het onderwerp heeft onverminderd aandacht en ook in 2021 zijn er nieuwe uitdagingen, vragen en nieuwe inzichten op het gebied van thuis/kantoor/hybride werken. Daarop borduren wij – wederom samen met onze Rumbold leden die veel kennis en ervaring inbrengen – voort op dit onderwerp.

Deze zomer bekijken we 4 verschillende thema’s: Visie, Voorwaarden, Mens en Plek. Samen met Rumbold leden bundelen we onze krachten en kennis en hopen eind september wederom mooie handreikingen te kunnen bieden met betrekking tot “Thuiswerken. Waar werkt dat?”

Wil je meer weten over het thuiswerkproject of over ons HR platform? Laat een berichtje achter via ons contactformulier of welkom@rumbold.nl Dan nemen wij contact met je op.

visual-thuiswerkproject-werken-waar-werkt-dat

“Thuiswerken. Hoe werkt dat?”

Onder werkend Nederland zit veel kennis verstopt. Rumbold brengt deze kennis graag samen door middel van social learning en kennisdeling via sessies en ons online platform.

Een jaar geleden begonnen we, gedreven door de uitdagingen die COVID-19 voor iedereen met zich mee bracht, aan het project “Thuiswerken. Hoe werkt dat?”

Door middel van surveys, online sparsessies en kennisdeling met leden uit al onze communities heeft dat geleid tot een document dat vele HR professionals van binnen en buiten Rumbold als bruikbaar handvat zagen om verdere stappen te bepalen in hun organisatie. Met als resultaat het white paper ‘Thuiswerken. Hoe werkt dat?’. 220 vragen én antwoorden omtrent thuiswerken.

Dit document is bedoeld als hulpmiddel om tot een thuiswerkbeleid te komen. Aangezien iedere organisatie uniek is kunnen wij geen “one size fits all”-document creëren, maar wel een goede handreiking waar iedereen uit kan halen wat hij/zij nodig heeft.

schermopname-476-zonder-zwarte-lijn

Hoe doen jullie dat?

Maak kans op een sparsessie op maat door jouw vraag of stelling die je graag met HR vakgenoten zou willen bespreken hieronder achter te laten.

Mocht je vrijblijvend jouw uitdagingen en goede ervaringen (good practices) rondom thuiswerken, de terugkeer naar kantoor en/of hybride oplossingen willen delen dan kan je dat uiteraard ook hier met ons delen.

‘GET READY TO RUMBOLD’

Benieuwd naar wat wij doen?

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

SAMEN LEREN

SAMEN GROEIEN

SAMENWERKEN

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?

Contact