COMMUNITY

RECRUITMENT

Dit is een solide community voor Recruitment professionals op management -en directie niveau die elkaar ontmoeten rondom actuele thema’s in leerzame, inspirerende kennisdelingsbijeenkomsten. De leden krijgen via bijeenkomsten en verdiepingssessies op elkaars locaties en via onze community app inzicht in casussen en ontwikkelingen in het Recruitment werkveld.

Voorbeelden van thema’s die aan bod komen zijn: Referral Recruitment, Resource Center, Artificial Intelligence, Trends in Recruitment, Next generation hires, Interne mobiliteit en nog veel meer. Ook via onze netwerk app leggen leden vraag en feedback aan elkaar voor over ontwikkelingen en kwesties vanuit hun eigen rol/organisatie en helpen zo elkaar verder met professionaliseren.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Recruitment

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

List of Evenementen

Ex en Rewards

juni 2 @ 17:00 - 18:00

Online expert perspective over Ex en Rewards

Collectief leiderschap

juni 9 @ 10:00 - 11:00

Sparserie van 4 online sessies over Leiderschap. In sessie 2 komt aan bod: Collectief leiderschap: Hoe creëer je een cultuur van verantwoording zonder top-down te worden? Het oude top-down management werkt niet meer, maar wat werkt dan wel en hoe? De meeste leiders accepteren tegenwoordig dat we, om te gedijen in een wereld van complexiteit, manieren van werken moeten ontwikkelen die minder hiërarchisch zijn en meer responsief en wendbaar. Hier spreken we over ‘Collectief Leiderschap’. Waarbij je als leider een…

Toekomst HRA Human Resource Accounting

juni 28 @ 10:00 - 11:00

Online sparsessie over de Toekomst van Human Resource Accounting

+ Exporteer Evenementen

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?

Contact