COMMUNITY

RECRUITMENT

Dit is een solide community voor Recruitment professionals op management -en directie niveau die elkaar ontmoeten rondom actuele thema’s in leerzame, inspirerende kennisdelingsbijeenkomsten. De leden krijgen via bijeenkomsten en verdiepingssessies op elkaars locaties en via onze community app inzicht in casussen en ontwikkelingen in het Recruitment werkveld.

Voorbeelden van thema’s die aan bod komen zijn: Referral Recruitment, Resource Center, Artificial Intelligence, Trends in Recruitment, Next generation hires, Interne mobiliteit en nog veel meer. Ook via onze netwerk app leggen leden vraag en feedback aan elkaar voor over ontwikkelingen en kwesties vanuit hun eigen rol/organisatie en helpen zo elkaar verder met professionaliseren.

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen › Recruitment

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

List of Evenementen

Distributed Talent

oktober 11 @ 10:00 - 11:00

Thema: Distributed Talent Tijdens deze sessie krijgen we een kijkje in rolvertaling van werk, activiteiten, verantwoordelijkheden en talenten binnen Inhealth. Op welke manier hebben zij deze facetten vertaald in rollen? Deze structuur holacracy legt de verantwoordelijkheid extreem laag in de organisatie en zorgt voor een continue activatie en besef van autonomie voor datgene waar jij vanuit jouw purpose aan wil bijdragen binnen Inhealth. Een structuur, met veel aandacht voor team en persoonlijke ontwikkeling, die ons juist in deze tijd een enorme voorsprong geeft.…

Uitrol pilot onbeperkt verlof – (Aegon casus)

oktober 12 @ 14:00 - 15:00

Thema: Uitrol pilot onbeperkt verlof - één van de moderne CAO afspraken (Aegon casus) Locatie: Online sessie

Flexibele Arbeidsvoorwaarden (mobiliteit) – praktijkcasus

november 9 @ 15:00 - 16:00

Thema: Flexibele Arbeidsvoorwaarden (mobiliteit) Locatie: Online sessie, maar indien mogelijk op locatie

+ Exporteer Evenementen

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact