Communities

Om ervoor te zorgen dat de juiste mensen bij elkaar aan tafel komen hebben wij verschillende communities. Dit zijn groepen gelijkgestemden binnen een specifiek deel van het HR vakgebied.

Hieronder vind je een overzicht van de communities die deel uit maken van Rumbold. Klik vooral verder om te zien welke bijeenkomsten er op de agenda staan.

HR Directeuren

HR Directeuren stimuleren vaak ‘outside-in denken voor hun teamleden. Maar ook voor HR Directeuren is er een ruim aanbod aan expert-perspectieven, casussen uit de praktijk en sparringsessies.

Hieronder staat een overzicht van de sessies die gepland staan voor de tweede helft van 2023. In december volgt de kalender voor 2024. Op deze manier blijven we up-to-date en dus relevant. De kalender is gemaakt op basis van input van onze leden. Als lid van deze community mag je aansluiten bij onderstaande sessies. En daarnaast mag je ook aansluiten bij de online sessies van de andere communities. Op die manier leer je niet alleen van je vakgenoten, maar ook van professionals buiten jouw vakgebied.

De kalender die je hier ziet is bedoeld als indicatie voor als je (nog) geen lid bent van Rumbold en van wat er mogelijk is binnen Rumbold. Deze kalender wordt aangevuld met sessies op aanvraag van leden en onderstaand overzicht is dus niet compleet. Rumbold-leden kunnen dit overzichtelijk zien in de Rumbold-app.

Compensation & Benefits

Voor de 200+ leden uit deze groep uit 10+ landen die 150+ organisaties vertegenwoordigen, organiseren wij  jaarlijks meer dan 80 activiteiten over onderwerpen in het C&B domein.

HR Business Partners

HR Business Partners kennen een breed takenpakket. Sparring en inspiratie verkrijgen op deze veelheid aan onderwerpen wordt als verlengstuk van het werk gezien en ervaren.

Recruitment

De uitdagingen van de arbeidsmarkt voor de komende jaren is een topthema binnen het HR domein. Wij bieden onze recruitment community veel gelegenheid kennis en ervaringen te delen met elkaar.

HR Shared Services

De activiteiten zijn toegespitst op de HR (shared) services managers van 40+ organisaties waarbij we global/local en operatie/strategie onderwerpen behandelen vanuit eigen casussen.

Digital HR

Data, analytics en tech onderwerpen komen hier aan bod. Altijd vanuit wat er speelt bij organisaties in het HR domein. De digitale HR transformatie heeft impact op alle HR functies.

Learning and Development

Skills based leren, het toepassen van artificial intelligence en leren zijn slechts voorbeelden van sessies in onze Learning & Development community.

HR Interim

De aangesloten HR Interim professionals zijn aangesloten voor hun eigen ontwikkeling en permanente educatie. Er is volop verbinding richting HR casussen van deelnemende organisaties.