Samen groeien

We zijn ontstaan omdat we zagen dat het anders kon; afdelingen die naar elkaar wijzen, medewerkers die niet in hun kracht werden ingezet. Daar moest iets aan veranderen.

We hebben de HR professional centraal gezet binnen het Rumbold concept aangezien zij organisatie en mens aan elkaar verbindt. Bij de start in 2010 noemde we ons een kennisdeling en inspiratie platform voor HR professionals. Tegenwoordig noemen we dit een Community en zo hebben we verschillende sub-communities voor de diverse HR specialisaties.

Wij brengen inspirerende onderwerpen in ons platform en halen actuele vraagstukken uit ons platform, zodat je kunt blijven groeien en leren van elkaar.

Offline, online en app horen hierbij. Alles om de aangesloten professionals optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling en zodoende een bijdrage te kunnen leveren aan een optimale match tussen mens en organisatie. Dit doen we voor organisaties die vanuit Nederland actief zijn en daarbuiten.

sessie

Ons team

 • Dirk Ligtenberg
  Dirk Ligtenberg
 • Jenny van IJzendoorn
  Jenny van IJzendoorn
 • Marco Hoekstra
  Marco Hoekstra
 • Janine Rietjens
  Janine Rietjens
 • Marian Ettema
  Marian Ettema
 • Gert-Jan van Vredendaal
  Gert-Jan van Vredendaal

Op basis van samenwerking

Omdat bedrijfsleven en onderwijs nauw met elkaar verbonden zijn, werken we samen met partners die ons versterken. Wij geloven in ‘doen waar je goed in bent’ en zorgen ervoor dat voor iedere bijeenkomst bevlogen professionals uit het bedrijfsleven binnen HR aan tafel zitten. Ondersteund door onze moderators en specialisten van onze expertisepartners op het gebied van onderwijs, training, coaching en consultancy zorgen wij voor actuele gespreksonderwerpen en kennisdeling in de communities, sessies en platform breed.

Onze expertisepartners:

Alight – Benify – Inhealth – Montae & Partners – Next Learning Valley – Pointlogic HR – SAP SuccessFactors – Tuff Leadership Training – UP learning – Vlerick Business School.

Onze moderators:

Ardienne Verhoeven, Dirk Ligtenberg, Eric van den Hurk, Josette van Doorn – Spronken, Marco Hoekstra.

Over ons
‘GET READY TO RUMBOLD’

Benieuwd naar wat wij doen?

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

SAMEN LEREN

SAMEN GROEIEN

SAMENWERKEN

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact