Samen groeien

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

Wij dagen professionals uit om regelmatig even uit de waan van de dag te stappen en kennis en learnings bij elkaar te zoeken en te vinden. Omdat wij geloven dat je niet alleen, maar juist met elkaar kunt groeien. Door kennis te delen en kennis van anderen tot je te nemen. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door actief hiermee bezig te zijn.

RUMBOLD verbindt professionals met elkaar binnen communities en laat hen ervaren wat dat samen groeien is.

Het RUMBOLD team zorgt voor inspirerende bijeenkomsten en een dynamisch online platform. Onze app draagt er aan bij dat de samenwerking en kennisdeling zowel binnen de eigen community als platform breed tot stand gebracht wordt.

sessie

Ons team

 • Gert-Jan van Vredendaal
  Gert-Jan van Vredendaal
 • Marian Ettema
  Marian Ettema
 • Janine Rietjens
  Janine Rietjens
 • Jenny van IJzendoorn
  Jenny van IJzendoorn

Op basis van samenwerking

Omdat bedrijfsleven en onderwijs nauw met elkaar verbonden zijn, werken we samen met partners die ons versterken. Wij geloven in ‘doen waar je goed in bent’ en zorgen ervoor dat voor iedere bijeenkomst bevlogen professionals uit het bedrijfsleven binnen HR aan tafel zitten. Ondersteund door onze moderators en specialisten van onze expertisepartners op het gebied van onderwijs, training, coaching en consultancy zorgen wij ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij actuele gespreksonderwerpen binnen de bijeenkomsten.

Onze expertisepartners zijn: Benify – Montae & Partners – Next Learning Valley – Pointlogic HR – SAP SuccessFactors – Tuff Leadership Training – UP learning

en voor langere termijn

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien. Sommige onderwerpen kunnen binnen een verdiepende sessie, in een kleinere setting, verder uitgewerkt worden. Daarnaast biedt ons ledenportaal je de mogelijkheid om in een veilige omgeving met leden binnen andere communities contacten te leggen, vragen te stellen en te beantwoorden en kennis te delen om te kunnen blijven groeien.

Over ons
‘GET READY TO RUMBOLD’

Benieuwd naar wat wij doen?

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

SAMEN LEREN

SAMEN GROEIEN

SAMENWERKEN

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact