Samen groeien

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

Wij dagen professionals uit, omdat wij geloven dat je alleen met elkaar kunt groeien. Door kennis te delen en kennis van anderen tot je te nemen. Iets wat je alleen voor elkaar krijgt door actief hiermee bezig te zijn.

RUMBOLD verbindt professionals met elkaar binnen communities en laat hen ervaren wat dat samen groeien is.

Het RUMBOLD team zorgt voor inspirerende bijeenkomsten en een dynamisch ledenportaal. Een technisch hoogstandje dat ervoor zorgt dat de samenwerking ook buiten de eigen community tot stand gebracht wordt.

sessie

Ons team

 • Jenny van IJzendoorn
  Jenny van IJzendoorn
 • Gert-Jan van Vredendaal
  Gert-Jan van Vredendaal
 • Marian Ettema
  Marian Ettema
 • Janine Rietjens
  Janine Rietjens

Op basis van samenwerking

Omdat bedrijfsleven en onderwijs nauw met elkaar verbonden zijn, werken we samen met partners die elkaar versterken. Wij geloven in ‘doen waar je goed in bent’ en zorgen ervoor dat voor iedere bijeenkomst bevlogen professionals uit het bedrijfsleven binnen HR aan tafel zitten. Ondersteund door onze moderators en specialisten van onze expertisepartners op het gebied van onderwijs, training, coaching en consultancy. Zij zorgen ervoor dat het resultaat er mag zijn en perfect aansluit bij de gespreksonderwerpen binnen de bijeenkomsten.

en voor langere termijn

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien. Sommige onderwerpen kunnen binnen een verdiepende sessie, in een kleinere setting, verder uitgewerkt worden. Zo stel je je eigen routemap van ontwikkeling samen. Daarnaast biedt ons ledenportaal je de mogelijkheid om in een veilige omgeving met leden binnen andere communities contacten te leggen, vragen te stellen en te beantwoorden en kennis te delen om te kunnen blijven groeien.

Over ons
‘GET READY TO RUMBOLD’

Benieuwd naar wat wij doen?

Groeien doe je niet alleen in het hier en nu. Binnen onze bijeenkomsten zorgen wij voor inspirerende onderwerpen, zodat je kunt blijven groeien.

SAMEN LEREN

SAMEN GROEIEN

SAMENWERKEN

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?
Contact