Ontdek de kracht van ons netwerk

Grijp je kans deel te nemen aan een of meer van de 150+ activiteiten die wij jaarlijks organiseren, waarvan 125+ online en 25+ offline over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn, in een netwerk van 250+ organisaties en 600+ deelnemers.

Een uurtje online, of een dagdeel fysiek bij elkaar, en je bent weer bij over een onderwerp, leert nieuwe mensen kennen en (niet onbelangrijk) kort daarna kun je de opgedane kennis en ervaring praktisch toepassen in je eigen werk.

“Sparring” (kennis uitwisselen en ideeën toetsen), luisteren naar een “User Case” (hoe het bij anderen gaat en bespreken wat wel of niet goed werkt) of kennis opdoen tijdens een “Expert Perspective” (de erkende specialist verteld),  drie beproefde manieren om kennis en kunde laagdrempelig bereikbaar te maken. Alles ondersteund mat een praktische app. Wat wil je nog meer?

Wil jij graag lid worden van een van onze communities of wil je graag eerst nog even contact met een van de Rumbold teamleden? Laat dan je gegevens bij ons achter dan neemt een van ons binnenkort contact met je op. Wij denken graag met je mee om zoveel mogelijk uit ons netwerk te kunnen halen.

Lidmaatschap

Het Rumbold-platform is puur bedoeld voor kennisdeling. Wij zijn geen acquisitie netwerk en maken dus ook geen gebruik van sponsoren. Wij vragen daarom een bijdrage per jaar om lid te mogen zijn. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Enkel lidmaatschap

Wil jij alleen aansluiten, dan is dit de makelijkste optie. Jouw organisatie sluit een lidmaatschap af en en jij doet mee in het netwerk.

Afhankelijk per community, per jaar tussen:

€ 1.500,- en € 1.750

Dubbel lidmaatschap

In deze vorm kunnen 2 collega’s deelnemen aan sessies in een of meerdere communities. Meer relevantie en een breder bereik.

Afhankelijk per community, per jaar tussen:

€ 2.500,- en € 3.000,-

Corporate Lidmaatschap

Geschikt voor grote(re) HR teams die in de breedte van het HR domein willen profiteren van alle mogelijkheden in ons netwerk.

Afhankelijk per community, met extra’s, per jaar vanaf:

€ 4.500,- 

Are you ready to Rumbold?

Wil je ook eens komen “proeven” of wil je eerst nog even wat meer horen? Vul hier je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op.