COMMUNITY

DIGITAL HR

Data, Analytics en Tech is niet meer weg te denken binnen organisaties en HR afdelingen. Er zijn echter verschillen in hoe dit wordt ingericht. Er zijn organisaties met een HR analytics team en een HR tech team. Er zijn ook organisaties waar men de specialisten op dit vlak niet heeft en inzet op de kennis van HR technologie leveranciers. De laatste jaren zie je dat HR technologie steeds belangrijker wordt om data gedreven te kunnen werken voor veel organisaties.

In deze actuele Digital HR community maken we de verbinding tussen data, analytics en tech. En natuurlijk naar de voor jouw organisatie relevante HR thema’s.

Deze community staat niet op zichzelf maar staat in verbinding met de andere HR communities van Rumbold. Dat maakt deze  community extra interessant om bruggen te bouwen in ons netwerk.

Wil je ook bij andere deelnemende organisaties een kijkje in de keuken nemen? Wil je met vakspecialisten samen verdiepen op relevante Digital HR thema’s? Bij Rumbold doen we dit fysiek, online en via de Rumbold mobile app.

Neem bij interesse of overige vragen even contact op met Community Managers Gert Jan van Vredendaal (06-52659023) of Marco Hoekstra (06-22249101). Mail ons via welkom@rumbold.nl of neem ook even een kijkje bij HR Summit

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

  • Er zijn geen resultaten gevonden.

Wij bellen je graag terug!

Meer informatie of lid worden?

Contact