Partners

En ook wij doen het niet alleen. Ons team wordt versterkt met de kennis en jarenlange ervaring van expertisepartners en moderators op diverse HR vlakken. Dankzij hen kunnen wij meer verdieping en verbinding aanbrengen in de onderwerpen die spelen. Ondersteund door deze specialisten wordt er een brug geslagen tussen onderzoek, trends en praktijk en zorgen wij samen voor actuele gespreksonderwerpen en kennisdeling binnen de communities en tussen de communities platform breed.

Benify

Partner Compensation & Benefits

‘Een organisatie is zo goed als de mensen die er werken. Om de beste in jouw industrie te zijn, is Employee Engagement van groot belang’. Het gaat niet alleen om het salaris, maar het bieden van een beleving die betrokkenheid stimuleert en de band tussen werkgever en werknemer versterkt. Biedt arbeidsvoorwaarden die ál jouw werknemers steunen op alle vlakken van hun leven. Een compensatiepakket dat hen bewust maakt van hun werkelijke waarde. Niet alleen als werknemers, maar als mensen.

Benify helpt duizenden werkgevers over de hele wereld bij het aantrekken en behouden van talent met behulp van moderne tooling die op individuele medewerkers is afgestemd en betrokkenheid van medewerkers vergroot. Ons platform en mobiele oplossing geeft een nieuwe betekenis aan Employee Engagement, Flexibel belonen en modern werkgeverschap.

Vlerick Business School

Partner Compensation & Benefits

Al 10 jaar de #1 Business School in de Benelux en behoort daarmee tot de top 20 van Europa volgens de jaarlijkse FT Rankings. Meer dan 65 jaar geleden richtte André Vlerick de school op omdat hij sterk geloofde dat bedrijven de stuwende kracht achter vooruitgang en welvaart zijn. Vandaag is die visie nog steeds dezelfde, maar de wereld waarin we die vooruitgang en welvaart willen creëren is veranderd. Voortdurende verschuivingen en technologische evolutie zetten veel sectoren op hun kop. Net daarom hebben we positieve change-makers nodig met een visie geworteld in een droom.

We geloven bij Vlerick in levenslang leren. Een leertraject bij Vlerick gaat gepaard met een mix aan leervormen, afwisseling van docenten die voor de groep staan, korte video’s, getuigenissen, achtergrondliteratuur, individuele en groepsopdrachten en reflectiemomenten.

Montae & Partners

Partner Compensation & Benefits

Erkend specialist op het gebied van pensioen, total rewards, internationale arbeidsmobiliteit, zorg & arbeidsongeschiktheid. Montae & Partners biedt met 140 medewerkers in Nederland en daarbuiten een breed scala van diensten voor werkgevers, ondernemingsraden en pensioenfondsen, ondernemers en topmanagers.

Onze diensten omvatten advisering, doorlopend beheer en detachering, persoonlijk financieel inzicht en ondersteunende tooling. Met een geïntegreerde aanpak combineren wij specialistische kennis – actuariaat, pensioen- en arbeidsrecht, fiscaliteit en consultancy – met een praktische uitvoering gericht op breed gedragen oplossingen en concrete resultaten.

Alight Solutions

Partner HR Shared Services, Digital HR en HR Directeuren

Alight Solutions staat bekend om het optimaliseren van HR operations bij hun klanten. De begrippen werk, werkgever en werknemer evolueren continu. Wij zorgen ervoor dat Payroll, HR en Finance oplossingen naadloos met elkaar verbonden zijn.

Alight wil een partner zijn voor organisaties waar het werkgeverschap, mens en maatschappij centraal staan. Dit doen we door mee te denken in hoe de totale medewerkerservaring te verbeteren. Door ons te richten op zaken als Outsourcing, HR services, Cloud technologie, Payroll en Finance, zetten we 30+ jaar ervaring in om te helpen goed onderbouwde keuzes te maken.

SAP SuccessFactors

Partner Overall

SAP SuccessFactors voorziet in Employee Experience Management, Core-HR, Talentmanagement en HR-analytics. Onze Human Experience Management (HXM) Suite biedt krachtige, cloudgebaseerde oplossingen voor kern-HR en salarisadministratie, talentmanagement, Employee Experience Management en People Analytics. De HXM Suite wordt gebouwd op onze beste HCM-cloudoplossingen, waarmee bedrijven indrukwekkende, mensgerichte ervaringen kunnen bieden.

We hebben een aanpak waarbij ervaring centraal staat. Er wordt zorgvuldig rekening gehouden met wat werknemers nodig hebben, hoe ze werken en wat hen motiveert. Bedrijven van elke omvang gebruiken SAP SuccessFactors Human Experience Management om hun HR-strategieën te transformeren en uit te breiden.

Willis Towers Watson

Partner Compensation & Benefits

Wij geven kracht geven aan kapitaal om organisaties en personen te beschermen en te versterken. Goed presterende organisaties ontwikkelen verschillende talenten, waarbij kosten en beloningen zorgvuldig worden afgewogen. Van arbeidsvoorwaarden tot executive compensation en van welzijn tot de toekomst van werk, wij zijn in staat om een volledig beeld te krijgen van de specifieke situatie. Dit is gebaseerd op vernieuwend denken, data, analyses en software.

We werken samen met onze klanten om nieuwe manieren te ontdekken om medewerkers te betrekken en te motiveren, middelen te beheren en programma’s te implementeren die deze organisaties een concurrentievoordeel geven. Ons unieke perspectief stelt ons in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie.

UP learning

Partner Learning & Development

UP Learning helpt om alles uit talenten te halen door het creëren van de ultieme mix van leren, kennisdeling en moderne technologie. Organisaties presteren beter als medewerkers groeien. Dat is onze overtuiging.

Daarom helpen wij Learning Professionals met het creëren van impact. En dat doen we door het ontwikkelen van (online) leeroplossingen waarin didactiek, gedragswetenschap, creativiteit en technologie samenkomen. Van maatwerk e-Learning, (interactieve) video’s en animaties tot immersive leeroplossingen zoals Virtual en Augmented Reality. Daarnaast implementeren en ondersteunen wij diverse leerplatformen, met elk hun eigen specifieke kenmerken.

Next Learning Valley

Partner Learning & Development

Next Learning Valley is een onderwijskundige implementatiepartner en platform aanbieder van de meest innovatieve LXP binnen de eLearning-industrie: Stream LXP. Met StreamLXP wordt gepersonaliseerd en sociaal leren mogelijk gemaakt. Daarnaast dagen wij organisaties uit om te excelleren op het gebied van datagedreven leren met het gebruik van LearningLocker.

Wij creëren een passend leerecosysteem waarmee je organisatie en alle medewerkers klaar zijn voor de toekomst. Als pionier in innovatieve leertechnologie inspireert Next Learning Valley graag om nieuwe leerconcepten en -technologieën te omarmen.

Skillsoft

Partner Learning & Development

Burnout Preventie en Begeleiding

Partner HR Business Partners

‘Onze professionals zijn er voor de werknemer én ontzorgen de werkgever’

BPB is een multidisciplinair samenwerkingsverband van ervaren professionals, gespecialiseerd in fysieke, fysiologische en mentale gezondheid. BPB staat voor aanpak en preventie van stressklachten en burnout gericht op duurzaam herstel. BPB biedt maatwerktrajecten voor managers, leidinggevenden en medewerkers en verzorgt stresspreventieprogramma’s binnen bedrijven.

Onze kennis over de bio psychosociale benadering van burnout en stress en over veerkrachtig leven en werken delen wij graag met het Rumbold netwerk.

Headspace for Work

Partner HR Business Partners

Through our mindfulness application that employees use and love, and enterprise-grade platform and services, we help HR professionals and leaders build healthier, more productive cultures and higher performing organizations. We partner with over 2,000 companies combining a popular, science-based application with a customizable, enterprise-ready program.

Headspace is an authentic, science-based employee mental health solution for modern organizations that leads to behavior change from the inside out. En has joined Rumbold to share their tips, techniques and knowledge and help organisations and HR improve the mental health and wellbeing of their employees.

Great Place To Work

Partner HR Business Partners

We hebben een missie: zoveel mogelijk mensen werken bij een Great Place To Work For All. Zo maken we de wereld van werk beter. Daar worden mensen gelukkiger en organisaties beter van.

Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. Dit doen we met de Trust Index, het medewerkersonderzoek waarmee we vertrouwen, trots en plezier meten. Dit onderzoek voeren we jaarlijks bij 10.000 organisaties wereldwijd uit. Onze filosofie is gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring in 60 landen.

We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.

’Together we got this’ is 1 van onze kernwaarden. Dit is ook de reden dat we graag aansluiten bij Rumbold. Door mensen samen te brengen kun je leren van elkaars fouten en successen.

OpenSymmetry

Partner Compensation & Benefits

We are a global consulting company specializing in the planning, implementation, and optimization of industry leading technology suppliers of sales performance management solutions.

OpenSymmetry defines sales performance management as the administration and oversight of processes (and programs) that automate sales strategies including sales compensation, territory and quota planning, and performance management to drive operational efficiency and increase revenue.

Compagnon

Partner Interim HR en Interim HR Rijksoverheid

Wij zorgen voor het behoud van talentvolle medewerkers van vandaag en succesvolle werving van talent voor morgen. Compagnon vormt met 100 medewerkers, 100 zzp’ers, leveranciers en vele anderen het HR-netwerk van Nederland. Gezamenlijk staan we voor ‘HR People & Projects’ op de terreinen:

  • HR Services. Van vaste en interim HR-professionals t/m complete projecten.
  • Recruitment Services. Bemiddeling van recruiters en Recruitment Process Outsourcing voor vast en flex.
  • Career Services. Van loopbaanadviseurs tot en met outplacement.

We willen echte compagnons zijn voor klanten, kandidaten en collega’s. Samen met het HR platform van Rumbold willen wij kennis delen, samenbrengen en onze netwerken vergroten door te verbinden.

Partnership of lidmaatschap?

Wil je meer weten over ons HR platform en communities? Wat een partnership of lidmaatschap inhoudt? Geef je interesse, vragen of contactgegevens door. We staan jou graag te woord per e-mail of telefoon. Je mag ook mailen naar welkom@rumbold.nl

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.